=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Program Retreat PPAT 2015 @ Colmar Tropicale

By 8:31 AM



Alhamdulillah Program Retreat PPAT 27-29  Januari 2015 telah berjalan dengan lancarnya bertempat di Colmar Tropicale, Berjaya Hill Bukit tinggi... PAPA selaku Penyelaras Program merangkap Pemudahcara memey bz la skit 2-3 hari nie ...apapun output program telah berjaya dicapai dan mencapai objektif yang ditetapkan oleh boss PAPA..Rangka Pelan Strategik PPAT 2016-2020 pun telah berjaya dibangunkan selain Sanggar Kerja 2015 ... uhuuu... Dato' Pengarah puashati sepanjang perjalanan program yang PAPA handle dengan tempat yang menarik dan makanan memang Gred A+ .. semua peserta seramai 38 orang pun nampak teruja dan bersemangat jer ... di rekomen untuk pergi kepada yang nak privacy..







Japanese Teh House yang terletak 3500 ketinggian dr Aras laut sempat juga di daki :)







Bergambar bersama Dato ' Pengarah ..

















Oleh kerana di Bukit Tinggi memang takde apo2 yang boleh di shopping selain cenderamata sajer.. OnDaWay balik kena la singgah jugak di East coast Mall untuk beli ole-oile untuk anak2 PAPA..  .. barang Mama tak sempaty nak beli ..ehe.. sorryy...
layannnzzzzz..

You Might Also Like

0 love this entry