=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Hari Sukan Tadika Yayasan Islam | Ammar Wafi

By 12:23 PM

Tak sangka mama abang Afi ni jaguh sukan jugak kat tadika yer..time abang Afi ada hari sukan mama pergi outstation so papa je sempat temankan abang Afi bersukan..this year InsyaAllah kalu mama free mama nk pergi tengok Abang Afi bersukan juga..ini aktiviti tahun lepas punya so mama coretkan sikit sebanyak utk tatapan Abang Afi kemuadian hari...
Abang Afi rumah hijau..kita memang sefamili la kot rumah hijau..dulu masa mama kt school pun Rumah hijau sama ngan papa..kak Ellya pun rumah hijau..Hijau itu indah kan!!..



Mama dimaklumkan abang Afi join 5-6 acara.. kelazzz betol nama2 acara tu yer..
Ni sesi lepak dalam khemah ikut rumah masing2.. 
Khemah Rumah Hijau.. 








Acara sukan dh nk mula..ni kes cikgu suruh ke Abang afi yang sukahati singsing seluorr..seksi betol
Sehari sebelum acara mama dh inform cikgu kena outsttion cikgu risau Wafi x mahu hadir hari Sukan sebab Afi jadi murid harapan Rumah Hijau xdo Wafi x dok la kemenagan katanya.haha..iyolaa tuh cikgu..terima kasih percaya dengan kebolehan abang Afi.. 
Beza sggh fizikal kawan2 dio..lepas ni kena amik vitamin kasi lebih sihat dan cergas 





Suka boleh bawak balik hadiah..tahniah abang Afi..keseluruhan Rumah Hijau dapat No.2..
Abang Afi berjaya gak johan 4 acara then naib johan 1 acara..so semua acara abang afi join menang..yeayyy.. Hadiah ni dah di bahagi-bahagikan samarata ngan peserta2 lain..tahniah dari mama dan papa..
Kalu menang tipuware gini mama suka la kan..tiap2 tahun sukan pun takpo..Dah mano bajunyee..!! 

Nanti video sukan papa update semula x jumpa plok dalam simpanan mama..

You Might Also Like

0 love this entry