=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Ellya & Cermin Mata

By 12:29 PM

Lately Mr Papa yang updatekan entry,,haha..
mama x sempat pun nk merenung template blog yg baru ini..
TQ ye Mr Papa sudi tukar template tahun 2015..
Godek2 foto lama bia le mama upkan crita lama nih..
Awal 2014 Ellya masuk tahun satu, guru kelas ada bgtau Ellya ada masalah rabun di sekolah..
pun di rujuk ke hospital utk buat checking mata..
Lepas checking kt hospital & kami decide nk buat cermin mata buat Ellya kt kedai cermin mata area opis mama..
Ellya diberi penerangn oleh optometrist..
Rupanya selama ni memang dia rabun cuma mama & papa je tak perasaan..
inilah dia mangsa teknologi nih..dari kecil temani papanya online sampai ke tengah malam..
main gadget 'kuat ngatt' nih..
So mata kanan power 300 mata kiri power 275..
lagi tinggi dari papa yg dah bertahun2 pakai spek..nasib le anak mama sorang nih..

First day pakai spek..haha lepas nih mata jadi sepet macam jepun..
Now dah xleh tanggal lagi spek kena pakai setiap masa..

You Might Also Like

0 love this entry