=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Pertandingan Mewarna | PPAT | 2014

By 10:51 AM


Hari Sabtu lepas mama & papa temankan Kak Ellya join Pertandingan Mewarna di Perpustakaan Awam Negeri Terangganu..
Pendaftaran dah buat minggu lepas sekali ngan sepupu Ellya , Safiyyah Hannah, tapi last minit tak leh join sebab mak Safiyyah demam..
Maklum saja la pertandingan buat hari Sabtu so, awal pagi dah kena siap2 
(biasa kalu weekend memang mama benarkan anak2 bgn lambat sikit sebab diorang pun tidur lewat malamnya) so muka kak Ellya muka ngantuk lagi tuu..
Bawak Kak Ellya dulu boboi dua orang tak bgn lagih penat sangat berjaga malam tadi..

Sesi pendaftaran..ramai yang mari walk-in tapi x leh join sebab dah penuh sangat pihak penaja dah pening kepala..ada gak rezeki mana2 nama yang tak hadir boleh ganti masuk..
Mama just cek nama sebab dh siap reg minggu lepas..
Dewan menempatkan peserta pertandingan

Ellya ada kat tengah tengah..mula2 sampai terlewat skit tadi terpaksa la duk depan sekali last last papa ejas boleh duk kat tengah ni..






Adik adik buat senaman regangan badan dulu supaya takde krem ke lenguh time mewarna..2 jam gak tuh..








Ellya dah start mewarna, Go go girl!!


Kak Ellya asik panggil mama & papa, parent mana leh masuk..mama jenguk dari luar pintu jer..
Katanya sejuk gile, kaki lenguh lenguh nak pie pie la memacam la kak Ellya nih..
Boiboi mama dah sampai mama bawak diorang kat Sudut kanak kanak..main la kat sana..


Qasyah pom sebukkk jugak dia membaca..

Inila dia hasil krem krem kaki Kak Ellya, ok la tuh..mama tak aim pun Kak Ellya menang juara cukuplah sekadar Kak Ellya dapat join akiviti macam nih..dapat pengalaman & jumpa kawan baru..
Ini pun puas Papa paksa mewarna bia habis sebab kak Ellya dah penat katanya..
Kak Ellya & Mak Adek selepas Pertandingan..

You Might Also Like

0 love this entry