=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Rehatkan Minda Sucikan Hati :) | Swiss Garden Resort & Spa , Kuantan

By 12:55 AM

 Sekali lagi kami menghala ke Kuantan then decide stay kat Swiss Garden Resort & Spa..
Ini kali kedua kami ke sini kali ni bersama anak2 dulu - dulu makan angin honeymoon kononnya..anak anak x wujud lagih..muehehe..
Meh la mama hidangkan pic2 bilik kami..
Bilik standard macam resort2 lain..
Sapa2 yg suka main pantai view kat resort ni memang besh la..
Cuma rate dio tak besh sangat..
Kami spent RM 300 ++ utk dapat bilik ni with no breakfast..
Kalu kat Zenith bilik punyala cantik moden boleh dapat  RM250-270 ++ tapi xdok seaview la ado Mall view jer..muehehe..habih pitis pulok shopping kangg...


 Anak anak jadi detective Conan sudahh..cari bahan bukti..:)
Qasyah peace..baru bangun tido
 Mama pakai baju papa beli Bangkok..tengs ye Pa..


 Dah start dah..memang itulah niat nya kan..mandila sampai lebam..













 Dah pulakk!!..berkejaran ke pantai la pulak..
 Serius DALAM Pool nih..mama sempat la masuk tinggal lagi 1 anak tangga tapi dh paras tengkuk mahunya hapuhh pala masuk dalam nih..Tak berani la mama x pandai brenang lak tuh..
 Meh kita layan berangan tepi pantai lak
 Big boss cari ilham cemana nak upkan income boleh!! bhahaha..
 Deme main pasir main sampai puas hati yer..
















 Kak Ellya tukang snap..Hishh mama x nyempat nak lentok dio snap..

Sepetang di sini nikmati keindahan ciptaan-Nya..Alhamdulillah

You Might Also Like

1 love this entry