=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Cerita Tadika Ellya & Wafi | Tadika KEMAS 2013

By 12:00 PM

Cerita ceriti zaman pra persekolahan anak- anak mama..
Semua2 pic Cikgu Ellya whatapss mama Isnin lepas haruslah mama tepek masuk blog ada la kenangan yang boleh diselak di kemudian hari..
Ellya dah masuk 2 tahun sekolah kat Tadika sini..
Abang Afi lak baru tahun ni masuk tadika..
So Kak Ellya masa 5 & 6 tahun dah belajar tadika then Abg Afi lak 4 tahun masuk sini..
Tapinya next year anak- anak dah tak de dah tadika & duk kat Gelugor nih..
Tiga-tiga org mama transfer kat bandar..lenguh pingang hari2 hantar jauh jugak ni..Dari Manir - Gelugor , kalut nak masuk opis lagih..hishhh..
mama sabar je sampai hujung tahun ni termasuklah Adik Qasyah sekali..
Dah selamat mama arrange semua anak-anak sekolah/tadika/nurseri kat bandar je..

Kak Ellya : Depan , 2 dari kiri
Abang Afi : Belakang , Paling Kiri.
Safiyyah (cousin Ellya) : depan, 3 dari kiri
Aiman (Anak Sepupu Ellya) : Tengah , 4 dari kiri..

 Masa jamuan raya kat Tadika mama tak pergi wakil ke Che Ngoh je..  
 Isnin lepas, suka la seme cikgu bawak mandi kolam kat TER..







 Dah nak balik la tu..alahai anak mama dah macam mak enon dah bawak bag..Abang Afi lak skema benor..



Kat Belakang kiri tu la Cikgu Nurul Nadiah, suka sangat layan budak kecik..
Belah kanan lak pembantu murid, Mok Cik Ani..
Ini trip masa pegi Zoo Kemaman, mama pun lupa nak update entri Zoo Kemaman..

Inilah dia zaman ceria kanak-kanak ribena..
Dulu2 zaman mama takdanya program2 gini, tadika kampung je,
Now anak-anak bertuah sangat byk program sambil belajar boleh explore everything tambah ilmu sambil suka suka..
Harapan mama semoga anak-anak mama cemerlang, berjaya di dunia dan di akhirat Insya Allah..

You Might Also Like

0 love this entry