=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Cameron Highland | Big Red Strawberry Farm

By 12:27 PM

Kan dah kata entri ni sampai tahun depan.muehehe..
Meh la kita ke Big Red Strawberry Farm lak..
Lantak la lambat update ke apa asalkan masuk blog..
ada gak kenangan nak diselak anak2 bila beso nanti..peace..











Banyak pic abang Afi jer sebabnya dio sorang je yg suke posing..











Anak anak mama yang kiut miut..sayang korang ketat ketat..















Stop isi perut dulu, haruslah cari scones sedap ke idak nih..Bagi mama rasa dia biasa2 je takda la sampai wauuuu sangat sedapnya..
Haruslah semua jus adalah strawberry sangat..
Tak lupa fries budak kecik..
Cheese kek ni memang tak sabo mama nak makan..not bad..



Ellya biasa la minum teh dalam piring gaya pakcik kedai kopi..


Lain-lain jualan selain makanan..ada survenier, teh macam macam..

Tengah cari kot2 ade anggur sebijik dua..







Singgah posing kat sini dulu..











Singgah cari kaktus comel2 ..

Beli sekali mini pasu utk letak kaktus kat sini murah sikit banding ngan kat pasar minggu brinchang..





Nanti nak up kan entri raya..Marah papanya lambat beno mama ni kan..Baru lepas Raya Korban pic Raya Aidilfitri tak up lagih aduiii..

You Might Also Like

0 love this entry