=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Cameron Highlands | Opah Strawberries & Jams

By 1:23 PM ,

Jumpa lagi yer di Entri Cameron Highland  tak habis habis..
sampai tahun depan gamaknya..
Now we arrived at Opah Strawberries & Jams pulak kat Kampung Sedia
Kat sini besh boleh pick sendiri strawberry fresh..
Qasyah dah siap2 tiduran memang waktu dia dah nih..
 Mama layan kan anak anak jer masuk  strawberry farm nih..
 Kat sini x byk la strawberry pom kecik2 je..
 Abang Afi ni memang seriusss beno..




 Kami makan ais krim strawberry jer..sedapppp sejukkk freshh

 Ginilah mengusung budak penat brjalan..tidur la kejenya..



 Suka je boleh makan ais krim..
 Cinonet je buah nya..
 Qasyah baru bgn tidur..makan ais krim selalu..
 Kak Ellya
 Ni farm kat depan..strawberry dari kebun ni utk commercial sahaja..

 Daa..nak pergi tempat lain lak..


You Might Also Like

0 love this entry