=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Cameron Highlands | Cactus Valley

By 3:03 PM ,

Lokasi seterusnya kami nak ke Big Red Strawberry Farm tapi nya singgah kat Cactus Valley dulu..
Dah lama tak mai Cameron H jadinya ingat ingat lupa la tempat nih..
dulu dulu takda pun kena bayar seigt 2 la..
tapi rupanya kalu nak masuk Cactus Valley je keno bayor..terkena la kami..
tak pa lah budak budak enjoy bleh tengok pokok cactus gergasi..
 
 Sebab dah beli tiket masuk Cactus Valley jadi bleh park depan2 pintu masuk daa..Takut gak nak park condong kat atas bukit ni 
(Mama je lah rasanya yang kecut perut nih)
 
 

 Suka anak anak mama bleh tgk ikan yer..




 Diorang tanam sayur kar lereng lereng pom jadi..




 Jaga jaga anak2 kaktus tajam tuh..kena sekali naya..



 Cuaca ok tak de sejuk sangat..nyamann saja..






 
 Abang Afi makan apa sampai menjilat bibir!!..

 Piss sokmo..
 Hero hero mama..Abang Afi & Adik Qasyah
 Adik piss jugak ker???..
 Hahaha..adik qasyah

 Teringin nak beli tapi papanya tak kasi takut mati bila turun bawah..comel kan gantung kat gazebo

You Might Also Like

1 love this entry