=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Teman Abang Afi Bojeng

By 10:23 AM

Banyak hari tangguh nak bawak Abang Afi bojeng aka gunting rambut..
Kak Ellya pun ikut menempel kat kedai gunting mama dalam kete jer ini ehsan dari hphone tersayang papanya..
Abang Afi dikerjakan Si Tukang Gunting..
Papa biasa bawak gunting rambut kat Wakaf mempelam ngn Pengadang Baru..
itu je la kedai feveret..

Abang Afi memang steady je..tak yah risau tapi kalau adik Qasyah yg kena gunting haruslah kena ada tukang pegang 2-3 orang..hahaha..
Hensem anak mama berambut pendek nampak la berisi sikit..
Adik Qasyah tak join sekali sebab rambut dio lambat panjang save cost..
Terima kasih sudi baca..







You Might Also Like

0 love this entry