=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Shopping Online Lagi | CorningWare 2013

By 10:01 AM

Mama up entri ini sebagai catatan peribadi idak sekali2 mau bersifat menunjuk2..
Ini dah jadi macam family diari dah..
Meh mama nak bgtau lately mama ada shopping online macam selalunya..
Kali ni mama bekenan ngan CorningWare mama beli ngan FB friendlist mama MatJon..
Nasib mama baik sebab barang ready stok ada kat Malaysia dah pun so lepas buat payment 
(tu pun baru separuh bayor)..boleh bayor byk kali tu yg suka sgt nih..
MatJon dah PM slip Skynet dah nak pos terus..
Syukurlah MatJon pos barang dulu walaupun tak habis bayar lagi, 
selalu kalu beli barang installment habis bayar baru seller akan pos barang..hihi..
Terima kasihla sebab percaya kat mama ni yer..
Esoknya mama pegi sendiri kutip kat Skynet Kuala Terengganu..
Mama order CorningWare Etch in Red Colour..Set ada 4 unit..
Ada kaler hijau dan merah mama kenan merah..

Comel kan kalu buat makan2 ni byk guna bekas beso macam nih..
Lagi satu mama kenan Corning Ware French White..Set of 8..
4 unit Bulat, 4 unit oval..

Ini aja barangnya..nanti kalu mama shopping lagi mama try up masuk blog ye..
Kalu sapa2 kenan cari je dalam FB friendlist mama ada la MatJon ni..
memang aktif byk barang2 branded dijualnya..

Jangan marah marah, Semaikan kasih sayang yer..


You Might Also Like

4 love this entry