=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Mood Beraya Lagi | SUK Terengganu

By 4:03 PM

Malasnya nak update blogku..hahaha..lagi lagi gambar raya..
ok lah maklum saja storage iphone almost full mau delete byk gambar2 nih kita masuk blog dulu yer...
Malasla nak cite tgk gambar pastu karangla crita sendiri hahahaa...
Kitorang td pagi beraya 'Sakan' la kat Pejabat SUK Terengganu..ramai naa manusia riuh rendah, ada persembahan pentas nyanyi2 lagu raya mood raya tak habis lagi..
Hari ni semua malas nak pegi ambik makan pom malasss..
Makan apa je ais krim sama air roselle je berjaya masuk dalam perut tapi opismate mama Knora makan la jugak nasi dagang sama satay..
Memang banyak makanan nya tapi perut dah full pekena nasik minyak di pagi hari rugikk sajaa..

Jumpa kawan/jiran rumah MIL dulu keje JPN Terengganu now dah keje kat Pejabat MB Terengganu..Ini lah dia Kak Shikin teman seaerobik kami jugak...
Posing kat Lobby SUK




Durian pom ada tapi kena makan kat luar..


Malas eh nak cite panjang..

You Might Also Like

0 love this entry