=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Ipad Mini Buat Ellya Wafi & Qasyah

By 2:32 PM

Sekali lagi papanya dah pom beli Ipad mini ..
ni pom sebab anak anak dah mula tunjuk belang masing masing..
lagi lagi kan Adik Qasyah semua sekarang dia yang dh conquer kesian ke Abang Afi yer..
so mama je lah jadi tempat luah perasaan abang Afi..
Tapi now dah jadi lain pulak..
mama & papa naik pusing kepala bila 3 orang duk berebut 2 ipad dah..masing2 buat muka ngajuk la mengamuk la..
semoga keadaan ini hanya seketika cewahhh..
dulu Ipad2 dapat free je, kali ni kena kluar pitis la beli ipad mini..muehehe..
Sebelum ni dah pernah beli tablet made in china masa awal 2 dulu tapi dah selamt jual pada kak Nora dah buat Enor..
Then beli jugak sekali lagi tablet made in china jugak kat Pertama Complex, KL.. entri sila masuk sini...yang ni pun dah selamat papa bagi kat anak buah papa..
Jenuh jugak kami beli tablet alih2 anak anak tak mo main yg made in china mungkin sebab dia punya touch screen tak se'beshh ipad kot..lagi satu dia punya bateri tak tahan lama..
mula dapat kemain sungguh tapi hanya bersifat sementara..last sekali cari ipad dia jugak..
relax je diorang buat tak layan tablet2 padahal nye beli bukan murah pun anak anakku..ratus2 jugak tuh..

Inilah dia ipad mini baru je sampai semalam dari california..papanya beli direct dr Apple online..kiut je bolehlah mama layan kat opis balik rumah baru anak anak conquer..
Papa request engraving
'specially to my Kids'
Ellya | Wafi | Qasyah
Casing oren papa order dari lelong.com.my je macam selalu..
Ini gaya before dapat ipad mini..
Qasyah memang suka pakai ipad kecik (iphone mama le tu)..sian kak ellya xde gadget yer..mama sokmo tgk kak ellya suka layan tv
Dah dah..cukup cukup lah gadget utk anak anak naik pening nak pikir..
ok la tu iphone mama (ipad kecik Ellya panggil) utk ellya layan youtube
ipad mini buat wafi
ipad 2 buat qasyah..
Yang besh nya tiga2 ni boleh icloud kan..so no hal lah sharing semua sekali yg utama education games..muehehe..pokai la papa...


You Might Also Like

0 love this entry