=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Cuti Hari Raya Aidilfitri | 2013

By 3:42 PM

Hari ni mama sudah apply Cuti sempena Hari Raya Aidilfitri..kira dah lepas la satu babak..
lulus ke tak no problem dah siap2 masuk sistem..esok or lusa memang lulusnya..(konpiden je kan)
Mama tak ambik cuti lelama cuti tinggal sikit je lagi kena simpan mana tau kot2 ada sakit demam nak pegi makan angin ke apa..
Mama cuti hari raya start khamis (8 Ogos - 10 Ogos) - kelepasan am
Then apply cuti + 3 hari je lagi dari 11 Ogos hingga 13 Ogos..so total 6 hari..bolehla balik kg, jalan2 rumah sedara mara lama2 sikit..

Duit raya pom dah get ready nak masuk sampul raya..tahun ni InsyaAllah weolls decide nak buat rumah terbuka pada Hari Raya ke-5 jatuh hari Isnin..so kepada sahabat handai sedara mara sudi sudikanlah datang beraya rumah ambe nanti boleh kutip duit raya sambil menjamu selera..hihi..

You Might Also Like

3 love this entry