=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Cameron Highlands | Cameron Valley Tea House

By 11:51 PM ,

Lagi entri pasal Cameron Highlands..

Hari kedua kami jejakkan kaki di Cameron Valley Tea House atas sikit dari tempat kami menginap..

sesekali mai CH memang tak sah x pegi ladang teh kann..

kami diperlihatkan dengan keindahan dan kehijauan ladang tehnya ofkoslah ramai datang sini nak minum teh fresh dari ladang..

Sungguh tenang jiwa dan raga..release sekejap stress juga kepenatan setelah seminggu berkursus di Ipoh tempohari..huhu..

Jom ah layan pic kami..

Dah sampai Cameron Valley Tea House..masa utk bergambar

See the GREEN ..ahhhh besttnyaa duk sini..

 Kelihatannya famili knora posing kat ladang teh..

Mama & Abah Enor sama naik ambik gambar yer..



Berduyun manusia nak turun ke Ladang Teh..
Piss from ellya..

 Sukanya hati Enor bleh mai sini yer..
Subhanallah cantik nya ciptaan Allah..
Mama snap dari bawah jer

Abang Afi..my hensem boy..muahaha
Mama tabik dr  bawah jer..silau mentari sangatt..
Mama & kesayangan..

Kak Ellya bila kena paksa smile..plastik sangatt haha
Peace abg Afi..Abang Afi mama nih seriusss laa
Lagi abang Afi..
Adik Qasyah..sorang lagi hero pujaan..


Silau apa barang ada di sini..
Sample teh dari ladang macam2 ada..
mama borong perisa original jer sebab memang tak suka langsung teh yg ada flavour2..
Beli sikit ole2 buat balik
Papa mithali..papa memang pro la jaga anak2 bila mama takde..
Sebena nya laluan ladang teh nih curam + tanah gelungsur..kalu tak hati hati jatuh tergolek cium tanah..


  



Kami 5 beranak..






You Might Also Like

0 love this entry