=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

17 Ramadhan 1434

By 2:56 PM

17 Ramadhan baru mama usha2 nak buat biskut raya la sangatttt..
ni sudah terpengaruh dengan hasutan opismate mama la nih..Kak Nora dan dengan bimbingan dari Kak Ros (PPD Kuala Trg)..
Meh sini nak tunjuk gambar conflakes madu yg 'BERJAYA' mama usahakan..ini la ghupenyaa..
Jangan pandang rupa yer..rasa bia sedapp..mavelesss..TQ la resepi akak Ros kita..
Ini resepinya Kak Nora whatapss..follow je resepi ni mesti jadi..

typing error sekorak tu sekotak yer..puasa kan tu yg typing error..jgn tengkorak dah ler..
Tengok pun dah sedap..yum yum..sebelum masuk oven..
Hasil gorengan lepas tu baru buh dalam cupnya..sonang jo nih (eksen sebab boleh buat) hehe..
1 kuali besor ni selamat dapat 2 tray ni..Ok la kan..org tak pandai buat biskut xcited la kan..lain la otai2..
Ini biskut dahlia mama cuba buat last week..pom amik resepi dari Kak Ros..biskut simple bolehla belagak hahaha..
Ellya banyak tolong mama buat biskut dahlia..cuma x letak la ceri potong sebab lupa nak beli daa..ini percubaan nnti nak buat lagi complete comel lote siap ngan ceri bagai yer....
Hari ni kami..mama & Kak Nora dah siap sedia beli bahan nak buat cheese tat...
harap nya menjadi la yer...semangat baking2 mai dahhh..

You Might Also Like

2 love this entry