=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

12 Ramadhan | Makan Durian

By 11:50 AM

Isk isk isk..anak anak mama memang ler hantu durian..
dari awal Ramadhan mintak nak makan durian..
igt bukan musim rupanya berlonggok longgok jual kat pasar..
kesian anak mama yer so 12 Ramadhan baru papa belikan..hihi
lepas berbuka kat Padang Dataran Shah Bandar weolls balik solat dulu then baru la papanya rempit belikan durian kat pasar manir je pom..
bukan kat dalam pasar kat luar tepi jalan banyak gak lah pakcik2 duk jual durian ada 3-4 tempat..

ini pic tadi masa berbuka beramai ramai kat Padang Dataran Shahbandar..venue yang 'mesti' di bulan puasa
Time ni mama & papa dah tak tahan bila kak Ellya meragam nk makan durian jugak!!!

Horreyyy dah dapat dah!!! papa belikan 4 biji RM 10.00..ambik makan puas puas
Posing before boleh makan..pissss
Tengoklah kak Ellya layan makan durian..hahaha..Qasyah pom pelik asal lentokk sangat kak Ellya nih..feeling lebih
Memang sedap lah isinya..berbaloi baloi
Abih licin semua di sapu..xde can mama nak buat crepe durian daaa..

You Might Also Like

0 love this entry