=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Cameron Highland | 2013 | Hari Pertama di Tanah Rata

By 7:58 PM ,

Akhirnya sampai juga kami Di Cameron Highland sekali lagi..Rezeki abih kursus di Ipoh kami singgah di Cameron Highland..
Last sampai sini Ellya & Wafi masing masing umur 3 tahun & 1thn setengah if mama x silap..
Entri lama-lama ada kat SINI..
Sampai lebih kurang pukul 5 ++ check in kat Cool Point Hotel, Tanah Rata sbb sudah survey online contact hotel & apartment..hotel ni je availabe..nasiblah yer..
Ni pun ehsan dari blog Yatt dapatlah no tokei hotel..sib baik ada bilik yer walau tak seberapa bulihlah rehat dan rebahkan badan sehari semalam...
Sebelum ni weolls pernah stay kat Star Regency betul2 kat Brinchang..
Kalau nak tengok bape bintang hotel ni meh la usha entri dari Kak Nora siap2 karang + pic lagih..ok..
Lepas check in weolls kuar amik angin sejuk kat Taman dekat ngan hotel je pom..Taman Pertabalan Tanah Rata..layan anak2 main selepas seharian mereka sakit badan dalam kete yer..sian anak2 mama..kesian lagi papanya yang mengasuh+ drive dr Terengannu..hihihi..

 Bergambar ngn replika buah buahan..kenangan kami datang sini..
 uiii mama 'kena' masukkan jugak pic mama selepas seminggu menternak badan sepanjang kursus di Ipoh..hancur diet...suka hati bleh jumpa anak2 after seminggu rindu rinduan demam bagai...




 Mr Papa drive  bawak anak2 dari jauh..haruslah mama terharu lagi2 layan peel pangai budak qasyah ngan Ellya + Wafi lagih..TQ 



 Sejuk ngan Angin di Cameron H..best kalu duk terus sini..

 Now anak2 mama kat playground..



 Qasyah tak sah kalu x me'lepok'orang..dah mula nk buat perangai..Girl tu juz nak kawan ngn Qasyah je tuh..




Sanggup tunggu bertukar papar tempurature..
 Siap bawah anak buah 2 orang mintak jagakan qasyah & wafi dalam kete..Ikmal & Faris anak kepada kakak sulung..








Nanti nanti mama update lagih yer..byk nk kena upload pic..sibuk benor yer..hihi..

You Might Also Like

0 love this entry