=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Mari Meng'URUT' bersama GINTELL..

By 3:50 PM

baru ada masa nak hapdet entry pasal kerusi urut ni..dah lama dah booked cuma baru minggu lepas sampai rumah x dok stok..mulanya kami jalan-2 kat Mega Expo Perabot kat TTC berakhir 31 Mac 2013 yg lalu..papanya tepuk-2 mama suh benti kat GINTELL tgk kerusi urut idaman papa dr dulu lagi..sanggup x nak beli sofa recliner sbb nk cari kerusi urut ada gak gunanya kan!!..ni mama tgh try-2 dulu dan buat pilihan mana satu yg berkenan..Memang sedap jer dia urut semua sekali lagi-2 kat bont8t, kat pinggang uishhh syoknyaa rasa macam nak tidooooo...
Papa lak try..muka syok la tuh..
Mula-2 nk ambik yg jenis nih (kaler hitam nih) ..sempoi sangat + x cover urut tang pinggang ke bawah tak syok lak..harga yang ni murah skit tgh offer + body shaker dapat lebih kurang RM3K+++..dah lupa la..
Banyak alat-2 fitness nya..tapi mama x nak dah.. kat rumah dh ada beskal jangan lah di tambah lagi takut jadi gajah putih pulak..
Barang-2 yg ditunggu sudah tiba..lambat betul nak tggu stok ..dekat 2 - 3 minggu..stok habisss...katanyaa..
Pekerja-2 tgh ngusung kerusi ngurut masuk..tak sabar nak rasmi..

kalu tak silap nama dia G Bravo..baru launch..baru sangat-2 jenis nih..
Qasyah jadi pemerhati..sampai hari jumaat lepas sembhyang jumaat..
Yg ni mama request mintak body shaker sekali diorang tgh pasang..nanti boleh lah kita shake to slim oyeahhhh..
Inilah rupa body shaker tuh lebih kurang cuma kecik skit n xde 2 pemegang tuh..

Bos besoo sedang buat treatment..so dah tak payah la mama jadi tukang urut lepas nih..


You Might Also Like

3 love this entry