=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

New Baby..AKhirnya!!!

By 10:13 PM

Mama eksaited !! Gila happy sesangat nih !!Berjaya jugak papanya surprisekan 'isteri' dia nih di hujung tahun 2012...ke papanya sudah bosan mau pecah gegendang telinga sebab mama duk nyebut DSLR setiap selang sehari..HAHAHAHA...Mama eksaited nak bgtau akhirnya cita2 mama nak jd photographer dah makin hampir..hahaha..angan2 je tuh..tapi kalu menjadi orite jugak kan...

Thankss sangat sebab udah belikan mama Nikon DSLR D5100...tahap newbiesss sesuwai la sangattt..nnt bila dah pro papanya upgrade la plak ke D90 or D7000 yer...harharhar...

Sebelum2 ini mama dah acap kali survey DSLR ngan my opismate kak nora ngan mr papa pun biasa..dah gigil tangan nk pegang nk shoot pakai DSLR..mama jd gitu sbb jeles tatkala tgk pic kat blog yang comel sgt cuba tgk blog nih -->http://fromintankitchen.blogspot.com/..memang gila gambar2 lawa sangatttt....At least bila dah survey tak de lah mama bazirkan duit dan terburu2 pegi beli dengan harga tinggi..hihihi..

Mr.Papa order pd 31 Dis 2012..sbb beli online jadinya tahun depan baru sampai....HAHAHA..
Let me introduce my new baby comel2..my Nikon D5100...comel kan macam tuan dia....
 User manual tak habis2 khatamm lagi..
Ini beg nye..mama usung tetiap hari pegi opis..

Sapa suka DSLR sila angkat tangan????? Bulehh geng..maklumlah saya newbiess..

You Might Also Like

1 love this entry