=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Layankan Anak2 Di AKhir Tahun 2012....

By 2:28 PM

Hari ni 29 Dis 2012..dah hujung2 tahun 2012 nih rasa cepat sangat masa berlalu..so tahun 2013 bakal tiba beberapa hari lagi mama pom dh masuk warga perak..huhu..susahnya nak trima kenyataan diri mama dah masuk usia 30 tahun..Alhamdulillah syukur mama & papa dikurniakan anak2 mama yang sungguh menyenangkan hati, comel dan makin hari makin pandai bab menjawab soalan ( lagi2 Kak Ellya)..tanya A jawab B pusing jadi C, D, E.....apa2 pom karenah anak2 sebenarnya pengubat hati dan rindu buat mama papa..nanti bila kalian dah besar bacalah sendiri kisah yang sempat mama coretkan buat kenangan di Blog ini..
So petang2 gini mama & papa just bawak anak2 amik angin kat Pantai Batu Burok, cuma yg tak besh nya pantai tak bape nak bersih sbb baru lepas musim tengkujuh + banjir so view kurenggg..
Ala Kak Ellya nampak spender lah..hihi
ADik Qasyah yg bizi..

Papa tido ke tuh??..
Adengan apa plak nih..Adik Qasyah pom nak join samaa laa...
Pissssss..!!!
Sayangg...tempat cantik pantai indah tapi pemandangan tak berapa nak cantik byk sampah sarap..lenkali kita lepak sini lagi...

You Might Also Like

0 love this entry