=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Ellya & Wafi Lagi!!

By 3:17 PM

Mama cuti hari ini..papa pun sama...
Mama ngan papa ada hal kat bandar so pergi hantar pengasuh Baby Qasyah dulu..tapi2 Ellya & Wafi nak ikut..nak ikut ada makna nih...
Layanla dulu pic2 seposen Ellya & Wafi posing2..dalam kete je pom..
Bahahaha..terbalik pom x pe still kiut..
Senget la pulakk..
Usah la duk belek2 spek itam mama beli made in golok je pun..
Wafi nye turn..
Memang ada makna kalu nak ikut biasanya!!! Kena lah Ma & Pa ikutkan kehendak mereka..kat mna lagi kalau tak ke Giant & Mydin..
Suka hati la tuhh!!
Dah habis cerita fullstop...Malas betul nak hapdettt...:)

You Might Also Like

0 love this entry