=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Sesi Menimbang Qasyah di Klinik Kesihatan

By 9:40 AM

Semalam petang mama bawak qasyah pegi timbang berat kat Klinik Kesihatan Bukit Payong, ajak Kak Ellya temankan boleh riba dan jaga adik sambil mama drive..Qasyah ni aktif kalu sorang mama x berani nk bawak sbb beliau aktif dalam kete..my HERO katakan!!

So far umur qasyah dah masuk setahun 2 bulan..so hari ni mai timbang saja..ni dah 3 kali pospon appointmnt ngn cik misi..sibuk beno yer mama..
Qasyah ngn Kak Ellya..dua-II mama sayang..
Kita layan pic time tunggu turn dah lah..time timbang x ambik pic sbb mama kalut2 nak prepare qasyah..kena bukak seluar baju bagai...fuhhhh
Ni rupa Qasyah after xdok rambut..kena gunting last week..nnt kita upload N3 lain ekk..
Kak Ellya pom baru potong rambut..
Kak Ellya memang suke ngusik adik..sayang adik qasyah!!
..Opss..Abang Afi mama terpaksa tinggal rumah ngasuh..alamak kalu bawak tiga-II pengsan nk kawal sorang diri..
Now Qasyah nye berat 8.5 kg sahaja..tuan kecik je x de bambam macam budak lain..Alhamdulillah setakat ini Qasyah sihat sejahtera dan aktif senantiasa..Lagi satu mama perasan anak-II mama semua susah nak kena demam Alhamdulillah. Moga diberi kesihatan yang berpanjangan dari-Mu Ya Allah..Aamiin

You Might Also Like

0 love this entry