=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Pulau Langkawi | Underwater World Langkawi | Part 4

By 8:02 PM

Korang janganlah muntah yer depan pc, laptop mahupun smart phone korang sume..sbbnya entry ini dimuatkan dengan sangat2 banyak gambarnya...hihi..suka suka!!!

Ini kami tgh tggu nak masuk underwater world Langkawi..santai2 dulu..
Qasyah sedang diulit mimpi..
 
Beli tiket dulu..
Ini tiket masuk dewasa RM28.00, kanak2 RM 18.00 (dikenakan utk kanak-kanak 3 tahun ke atas sahaja)
Ni nak masuk dah nih..rehatkan minda dulu..
Ini entry byk tunjuk gambar ikan je..sabau je laa yer..cantik2 semua ikannya..
Awas!! pic yang berikut2 nya lintang pukang yer sbb byk sgt malas nk nyusun dengan baik..hihi..layankan je lah..Papa melayan Ellya..
Nun kt bawah ada terowong tuh kelihatannya Papa dan anak2 nya tgk African penguins..kiut miut semuanya..
Wafi..
Ellya..
Dan Ayah Chik!!
Every section dipisahkan dengan 'pintu' begini..
Tgk gelagat kehidupan marin..pengalaman baru utk anak2 dan mama papa sendiri..
Ikan Besoor mau makan Wafi...
Kita jumpa burung kakak tua hinggap di jendela..
Wafi sebenarnya tgh tengok bangau oh bangau..
Kami bertiga..
Tok Mek & Aiman
Kami 5 beranak..love this pic so much !!
Kena paksa brgambar..
Qasyah ngn hal  beliau..
Penguin kena kejar baru bleh snap gambar..
Menjengok di gerai survenier..semua comel2..
Lepak kat cafe di marine section..
Khusyuk memerhati gelagat ikan2 dan hidupan laut lain..
Gambar2 berikut yg sempat mama snap utk kenangan kita..
Rupa ikan pari yang pelik!!
Shark yang mengganas
Kuda laut yang comel
Akuarium yang kecil2..ikan2 dalam tu pom cumel2
Ikan pari yang besor sgtt..
Ikan yang pelik!! EEiii geliiii
Lagi si ikan pari
Jelly fish..
Shark!!!
Roof ala2 hutan tropika..
Cinta Si kura2
Sekumpulan penguin

Kat bawah ni byk gerai2 utk sapa2 yg minat marine survenier
Gerai kartunis..
Keluar je dr underwater world itu lalu kedai ini..byk betul aksesories iphone 4s..seme lawa2 tapi mahal..

You Might Also Like

1 love this entry