=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Pulau Langkawi | Jetty Langkawi | Part 6

By 3:20 PM

Setelah 3 hari 2 malam berkampung di Pulau langkawi akhirnya tibalah masanya kami pulang..huhu..tak puas rasanya habiskan masa di tempat yang indah ini..Nanti lain hari kita jumpa lagih yer..Inilah jetty Langkawi sebelum kami naik feri balik..tenang dan nyaman suasana.. 
Hasil belian kami..ada yg sendiri ada yg org kirim..paham2 je lah bila mai Langkawi..rasa semua nak beli..hihihi..
Kami sibuk2 tgh susun barang borongan serta beg2 baju naik troli yang disewa bagai...
Hasil borongan..sesi menghabiskan pitis2..jenuh la nak cover balik..huhu
Inilah troli yg kami sewa ngangkut barang2 kami sehingga masuk ke dalam feri..senang kan!!.sewa RM30.00 saja
Cuci2 mata dulu kat jetty ada gak kedai2 duty free..habiskan duit saat2 akhir..
Sukenya Qasyah..
Papa setel tiket dulu tunggu kami kat feri..
Papa tgh kontrol anak2nya..dah nak naik feri..
Family Kak Nah..
Papa posing ngan Qasyah

Dah naik feri dan duduk tempat masing2..
Laluan memang penuh ngan barang2..nasiblah kalau bertukar sbb plastik memang sama, biru, hijau dan pink..kami dah siap2 tulis nama barang kami..
Wafi..
Wafi duk atas beg sapa la tuh..x cukup tempat beg sampaikan depan sits kami pun penuh ngan beg..
Oh alahh..dah lama tak bergambar manja2 gitu nga papanya yerr..Thanks sbb sudi keringkan poket demi nafsu serakah mamanya..hihihi..
Kak Nah & her doter..

Qasyah rengek nak dukung..tapi mujur lah bila feri gerak qasyah tido..kalu tak sian papanya asik berdukung..
Sib baik feri pulang feri baru..lega sikit x de sesak2..
Kelihatannya penuh manusia sedang melalui pemeriksaan dulu sblm naik feri..panjang Q sesak2 sbb memang ramai sangat manusia..sib baik my hubby tau trick2 nya..kalau nk mai Langkawi tak yah la sayang duit nak sewa troli besar tu yer..servis cepat, mudah, terus melalui kastam, dan hasilnya kami kumpulan pertama masuk check in naik feri..YuHHUUU..
Lagi satu sits kami kat depan sekali..hihihi...double suka**
Senang hati dah nak balik..masa perjalanan 1 jam saja..

You Might Also Like

0 love this entry