=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Adik Ngan Kete Baru | Abang Afi Pun Dapat Jugak

By 10:17 AM

Plan asal nak carik kete adik je..kesian pakai kete lama zaman Kak Ellya lgih kaler kuning baru2 ni stereng dah patah..mama janji nak ganti baru..inilah dia kete baru adik qasyah..kaler merah
Hage RM 60 kurang dapat lah Rm55.00..mama igt 30 inggit jer..huhhh..
Abang Afi testing go kart..mulalah sesi pujuk rayu papanya suh  belikan..
Tapi memang haruslah belikan sbb Afi jarang merengek suh belikan mainan ke kete motor ke dasyat2..jarang2 sekali dia minta jadi tak sampai hati nak tolak..
Nak sangat lah tuh!!
Opss sori lah mama pakaikan selipar pink..pinjam kak ellya punya..hahahaha
Go kart ni pakai charger bateri..so kena cas la sokmo kalu nk guna..tapi mama x ambik yang pakai remote sbb anak-II mama dah pandai kontrol sendiri stereng..
Adik beria jugak nak try..hihi..comella adik..
Mama rasa abg Afi teringin nak ada kete macam danial..tu yang nak sangat tuh..
Akhirnya papa setuju gak belikan abang AFi Go kart..nanti main sama2 ngan Kak Ellya..Go kart hage RM 280.00..kalu pakai remote haruslah 300++
Balik rumah macam adik je konker lebih..asik dio je bawak kete abang AFi..Mama ambik kaler merah kuning..
Kasilah Kak Ellya try pulak!! Adik macam nak dia jer..hihi..
Sorilah sayang mama..rumah kita memang xdok space nak pulas stereng..nnt weekend kita bawak main kat pantai yer..
Abang Afi lak tepaksa naik adik nye kete..huishh..sian Abg Afi, takpa abg Afi suka mengalah ngn adik dan Kak Ellya..
Takat tu je lah yang adik buleh..nak tekan minyak tak pandai lagih..hihi..
Kak Ellya dah macam lelaki daaa..request nak motor skuter mini kaler pink**PENGSAN**

You Might Also Like

0 love this entry