=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Sehari di Perpustakaan Awam Negeri Terengganu!!

By 4:26 PM

Sori yer anak2, mama memang sibuk minggu ini..tak leh nak spend Q time ngn anak2 mama..start 30hb Sept 2012 sampailah 7hb Oktober 2012 kalu ikut jadual memang mama bizi yang amat..kadang malam baru balik then sambung buat report & ada perjumpaan discussion..ohhh my sungguh la rasa betul2 buat kerja tanpa tgk kanan kiri lagih..mama x sempat pom ambik anak2 di rumah ngasuh..baby qasyah tengah2 malam pergi ambik dah lena diulik mimpi..kesian anak2 mama kan!! Kadang2 je jadik macam nih..sekali sekala..
OK!!
Bila keje semua dah setel mama bleh la layan anak2 macam biasa..lama dah kak ellya ajak pegi librry papa..fuyoo papa punya libbryy..haha..mama papa ikutkan kehendak ellya dan wafi..hari ini kita siap buatkan kad pinjam buku sekali..senang nnti ellya sokmo bleh suh papa je pinjam every week or kita pegi join aktiviti kat libbrry setiap sabtu..kalu ada masa..
Papa tgh isi register form dulu utk 2 org budak ini..
Ellya yg paling xcited..nak pinjam banyak2 katanya..
Gini la rupa kad ilmu..macam mykid pom ada..
Now mama lepas je anak2 main2 kat bahagian buku kanak2..
Baca selalu!!
Ape plok wafi buat tuh!!
Qasyah suketi mama lepas bebas..
Wafi & Buku Binatang..
Cakk!!
Qasyah pom sibuk cari buku..
Ellya gigih cari buku sama qasyah
Semua sekali buku pinjam 8 biji..4 biji Ellya 4 biji Wafi
Mama sibuk kawal qasyah..tak benti2 berjalan..
Angkasawati Ellya
Qasyah kacau abangg..
Angkasawan Qasyah..
Tak benti2 lagih..penat betul kawal budak sorang nih
Abang Afi ngajuk..nak pinjam lebih lagih..limit 4 biji je sorang..kesian
Pujuk makan kfc n main2 kat 1st floor Giant
Lepak2 main kete mainan kat Batu Burok..Layankan je padahal tiap2 minggu main rumah tok..danial punya...huhu

You Might Also Like

0 love this entry