=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Biskut Raya 2012!!!

By 4:07 PM

Wahh..banyak naa mama tempah biskut raya tahun nih..main2 tunjuk2 jer..boleh habis ker banyak nih..kalu ikut thn2 lepas banyak yang x habis..siap expired lagih..tahun nih nafsu tamak nk mengorder melebihi kamampuan perut dan mulut nak makan ni pe citee??mampuker? ..hihi..jgn marahhh..
ni semua biskut orang lain punya mama tolong ambik kan jer..macam biasa mama order ngn kak nor dari thn2 lepas2 lagi..biskut nya amatlah luarbiasa sedapnya, rugi kalau tak cuba. Harga pom x mahal mana. Puas hati la kalu buleh mkn biskut raya kak nor..so thn ni mama panjangkan list biskut raya pada kawan2  dan saudara mara yg berdekatan..mama punya sikit jer 5 balang tu jer..eksen je lebihh..
Biskut raya siap..baju raya anak2 siap separuh..boleh ke gitu??..hihi..byk lagih preparation x buat lagih nih..raya pom tinggal x sampai seminggu je lagih..sempat ke tidak...baju raya mama & papa x sempurna lagih nih..kasut sepatu semua sekali x beli lagihhh..aduihhh peningg gini..nak masuk shopping last minit mau pengsan tengok manusia ramai sangat bersesaksesakan..rumah pom x siap 100 % sbb mood nak beraya di rumah baru tidak kesampaian raya ini..hihi..raya di sini papanya macam x semangatt walhal bukan rumah sewa pom..pelik betoll..

You Might Also Like

0 love this entry