=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Balik kg Vs Raya Rumah MIL

By 10:34 AM ,

hahahaa..tajuk jgn tak tahu sensitiff time2 nak raya nih..ehem2..

utk pertama2 sekali ampun dan maaf di pinta kepada mr papaku yang tersayang takut2 terberasa di hati nan suci..

di bulan yg mulia minta Tuhan lembutkan hati suamiku yang hensem itu..

sebagaimana dipersetujui sebelum diijabkabulkan lagih..hihi..ada skit skema disitu..

agreement kita berjalan seperti biasa setiap kali raya makanya giliran rumah siapa haruslah ikut turutan dari mula2 dulu..xde kes2 potong Q setakat ini..sensitif nih sensitif isu nih..

Patut dan sepatutnya raya aidilfitri tahun 2012 ini..

adalah giliran rumah my MIL rumah mak kepada mr papa rumah tok kepada ellya, wafi dan Qasyah..means weolls kena raya tengganuu..

sedihhhhh nak taip ayat2 di atas..sebab raya aidilfitri kan syahdu hiba rindu kampung mama membuak2..Tapi awal ramadhan lepas, mama suggest nak balik raya kampung mama tahun nih..balik raya Rantau Panjang..

bila papanya setuju mama pom sukahati rasa nakmelompat lebih tinggi..teruja tapi x mboh la tunjuk sangat sbb takut papanya ubah keputusan..hahahaa..

terima kasih la sangat sebab memahami mamanya..tahun lepas kan mama x beraya sbb mama bersalin ke baby qasyah seminggu sebelum raya..

so balik cuti raya sekali ngan brpantang di kelate..orang makan ketupat kita makan nasi ngn ikan bakor je..sedih tauu..lagi2 kan bersalin cezer duk baring je atas tilam orang sibuk beraya dari rumah ke rumah..lagih sedihh..

so igt tahun ni nk cover balik raya tahun lepas dats y lah raya balik kelate tahun ni..

Tahun ini InsyaAllah weolls balik kg di malam raya..

nak rasa suasana raya sebenarrr sesambil drive pasang lagu raya..

fuhhh mcm duk obersea balik beraya..hihihi..

TErima kasih sekali lai sbb papa very2 understanding..i luv u so strongg lahhh..

You Might Also Like

0 love this entry