=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Jelez Tak Tahan l Luahan Ikhlas Dari MAmA nye

By 2:27 PM

Macam mana nk mulakan yer..sbena nye mama jeles lah ngn mr papa nih..tetiap bulan dibayar..
melebihi gaji hakiki plak tuh..sapa tak nak kan kalau dibayar hanya buat "PART TIME" keje..
berkali2 ganda plak tuh..teringin jugop nk belajar selok belok online 'BIZ' mr papa..
tapi terkilan amat sehingga ke hari ini mama masih tidak diturunkan ilmu berharga itu..
orang lain sebuk nk join seminar, bengkel bagai..attend kelas la apa nak dapatkan ilmu IM..
guru di depan mata mama ni..hari2 jumpa..hari2 spend together2..
sampai hati tidak dimuntahkan ilmu mr papa kepada isterinya yang tersayang..sobsob..daku kiciwa..
Sesungguhnya kalau di curahkan ilmu yang banyak maka berganda2 lagih lah ilmu kita kan..tak gitu??..
BEtul dan mama akui mama x mampu buat dengan situasi sekarang..
ye lah mama kan keluh kesah kendali anak2 yg masih kecil..tapi kan sampai bila???...
sampai anak 2 dah besar baru nk ajar?..time tuh mama pom dah nyayuk la sayangg..
x leh tangkap dh ilmu2 tenet yg makin adv..First sekali kena datangkan minat dulu..
baru semua benda jadi kan..Percayalah mama sedang mencintai dunia IT nih kihkihkih..
mr papa sbena eh ber'kecimpung' dlm dunia online since 2003 secara suka2..
boleh dengan suka2 je dapat $$$..sapa TAK NAK..sampailah sekarang masih setia menghadappp pc..
bukan ngadap ehhh..mama betolkan sttmnt..Papa buat keje mengganda2kan lagi $$$..
senang nye keje duk dpn pc sambil geletek2 ellya dan wafi jer..
sesambil makan nasi goreng pom boleh dapat $$$..
honestly mama kagum ngn strategi & betapa smartnya papa dalam mencari $$$..
yang penting zero modal, x payah susah2 buat loan, x payah involved ngn org lain,
x de sakitkan2 hati orang means menganiaya orang ke apa..x yah ada premis biz...ahhhh..semua2 la tak payah..tapi mak oii $$$ manyukk macam tak percaya kan..
mama pom mula kenal mr papa pom tak percaya..tp loni dah percaya..
sebab tetiap bulan $$$ masuk..Sebenar nya banyak prog yang mr papa join..
yg melekat sekali ialah google adsense..average monthly google bayar dalam rmXK ke atas..
pernah capai RM XXKdepend pada traffic website jugak..
kalu dulu mama set org yg keje petronas je boleh dapat gaji RM XK ke atas..tapi sekarang tidak lagih..sapa2 yg smart semua ada peluang utk jana $$$..hihihi..
mama xdok lah pandai ngn term2 ini..semoleknya papa edit ehh..kot2 tersalah la nyebutnye..
malu kaum kerabat pulakk..Belum lagi campur rezeki2 tersepak..kenkandang papa join jugak affiliate..
kat situ dah senang2 boleh rembat XK - XX K sekali join tuk 5 hari - 7 hari..
Korang campur lah sendiri jumlah sebenar...mau x Hangin kan..Bikin jelez mama lagih..
MAMA pom mau pandai cari duit online jugak!!bayangkan sesambil buaikan qasyah mama boleh buat $$$ online..masyukkk masyukk masyukk..besshhh sungguh kalu bleh berangan2..
Ini lah sahaja luahan ketidakpuas hati MAMA dengan tindak tanduk PAPA sehingga ke hari ini..
masih lagi mama perjuangkan utk dapatkan ilmu dari TUnjuk ajarku SIFU...mr PAPA tolonglah nnt adakan bengkel kecemasan utk MAMA yang kemaruk dahagakan ilmu ini..
sapa2 yang interested nk join sama silalah kontek sendiri empunya diri... tak kuasa MAMA..
rintihan MAMA pom mr papa wak derkkk jerrr...Demi anak2 kita..ajarlah mama yer..hahahahaaa..

Harap Pic di bawah dapat mencairkan hati papanda..



You Might Also Like

10 love this entry