=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Acara Merayau-rayau Di Kota Bharu

By 2:51 PM




 FUhh..byk betol pic kena upload utk entry ini.
Sudah lah crita basi. Alkisahla pada suatu hari, 
diperintahkan hamba rakyat hadir acara Meeting di Kota Bharu.
Pada 27-29 Mac 2012 lalu, meeting Zon Timur diadakan di Kota Bharu lalu dgn beria2 sekali mama hadirkan diri, 
maklum saja balik kg sendiri..huahuahua.
 Singgah buat lawatan sekali di Jabatan Audit NEgara Kelantan. 
First Time datang, Diorang Baru pindah Opis baru, 
dulu2 kat Wisma Persekutuan, KB
 
 Usha2 cari kenkawan zaman induksi Ruswadi rupanya pergi kursus. Ramai yg x de kat opis time buat lawatan. 
Lengang je opis siap boleh main batu seremban.
K.Nora posing ngan Ketua Audit Negara. Cayalahhh..
Bergambar riang dengan BOYprend GUA..hihi..

 
Kak Fa ngn PM lepak dulu di Foyer..
Cantik Betol JAN Kelantan nih kan
 Kenangan jangan tinggal. Me & K.nora @ JAN Kelantan. 
Tak tau bila boleh sampai lagih.
 
 Tak sabar2 mengisi perut di malam hari di Medan MPKB
 Sempat snap makanan dah abih..apa daaaa..lapar punya pasal
Masakan Panas tomyam semua COMFIRM sedap..cubalahhh
 Makanan paling sedap seantero dunia "SOMTAM" pom ada disini
  
 Tgk Bahan2 nk buat SOmtam..melelehhhh..belom makan lagii
Sedap sgt..x puas mkn kongsi ngn Kak Nora..
 Ayam Bakar ke Percik Tak pasti..Antara gerai2 yg famous disini
 Menginap di sini..Habib Hotel.
Kat sebelah bawah tuh Kedai Emas Habib.Sempat gak usha2
 Terkilan.Yang Berkenan pulak mahal.Pitih x dok..hahaha..
 Yang ni pom cantik..Dua2 tak jadi beli fullstop.
 
 So far puas hati stay di sini. 
Cuma sedikit frust sbb xdok freezer dlm bilik..
jadinya stok susu Qasyah kena la mama hantar kat Freezer Receptionist..
 Breakfes gitu2 jer.alas perut.
 
 Kami dalam lift sebenar nya nih..Lif paling pelik pernah jumpa..
transparent & pintu kena bukak sendiri 
macam pintu kat rumah kita..
 Singgah jugak merayau2 abihkan masa di Parkson KB..
byk2 handbag semua x brkenan..DIva la katakan..hahahaha
 Jalan2 kat kedai2 jual baju dEpan Bazar Siti Khatijah..macam uptown gitu..Dulu2 penah lepak2 sini..time study2 dulu..
 
 Keropok Lekor Teganu siap dikirim oleh Kawan2 mama di BAD Kelantan.Kak Fa dan Hj Din..Hope sedap dan puashati.
 Oitt..nunjuk kasut baru.Sempat sambar kat Parkson tadi malam
 Perut lapar + Mengantuk layan kepala di Pasar Wakaf Che Yeh..
jam sudah pukul 12 mlm..kuang3..
 Knora masih fresh lagih. Perut je laporrr

2 hari kat KB..x sempat nak pusing2 semua.alih2 kat tempat sama jugak peginya..hahaha..x sah kan kalu x menempel di Wakaf Che Yeh..Nak cite lebih pic x snap byk2 cukup2 apa yg ada. Letih jugak sbb drive sendri dr K.Terengganu ke KB dan balik. Balik Kg mama kejap kat Rantau Panjang tapi gambarnya mana??? frustfrust2


You Might Also Like

0 love this entry