=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Papa, You looked AWESOME Lah!!!

By 9:57 PM

Asik2 story pasal anak2 je, papa punya story langsung tak ada kan!!. N3 ni mama khaskan untuk papa dan anak2. Nnt bila anak2 dh besar panjang bolehlah review sendiri. Apa kata info terbaru papa. Jom kita tgk papa workout. Jeng.jeng.jeng..

Alat senaman nih kami dah beli lama dah pon. Beli kat fitness centre bukak kat Giant. Time tuh offer 50 % katanya..Rege promosi dapatlah RM 2,500.00. Niat di hati mulia sangat. Papa nye target nak build muscle, sambil2 turunkan berat badan. Jadi ketak2 gitu kan. Alat nih ada tiga fungsi sebenarnya. Boleh berlari, berjalan setempat dan berbasikal. 3 in 1. Sambil2 tuh boleh baca sekali BMI+ tekanan darah + jumlah kalori yang dah dibakar.Tengoklah tuh baru je guna alat nih sehari dua, badan "katanggg" doh tuh.

Papa looked so hensem so ketak2

Terserlah kegigihan papa, masih bertahan lagi 30 minit pertama

Alat senaman macam nih memang perlu sebenarnya, maklumlah siang bekerja, balik penat tido, mana ada masa nak workout kan. Kalau x de pergerakan yang boleh mengaktifkan lagi jantung kita alamak tak lama dapat penyakit lain pulak. Pesan2 kepada papa dan semua orang, jom workout, tambahkan aktiviti masa lapang dan jadikan satu kemestian yer. Jangan jadikan benda alah nih macam Gajah Putih pulak kat rumah. Asal lain bena ye N3 nih. Macam skema tahap gaban gitu. muehehehee. Sebenarnya mama pon guna sekali sekala jer benda nih. Almaklumlah tak berani nak berkasar2 ngan scar mama, kan baru lepas bedah anak ke 3. Tak pasal2 terbukak balik sapa la nak jawab.

You Might Also Like

2 love this entry