=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Ammar Qasyah 4 Bulan Sudahhh!!!

By 5:20 PM

Sayang Mama Muhammad Ammar Qasyah sudah masuk usianya 4 bulan. Beliau sudah pandai senyum ketawa, menggigit aka menghisap jari jemari orang tak pon jemari sendiri..beliau igt ice creamm ke tuhh, buat muka cute yang amat... Pantang letak, terus meniarap, lambat pi amik nangis macam sakit2.. gigih 'mengayuh beskal' pancit nye...' satu yang paling mama suka bila baby qasyah asik melompat bila mama dirikan dia..nak jadi ahli sukan gamaknya dia..

Bila dah besar lain benar rupa Baby qasyah nih..time baru2 lahir **papa** asik kata baby qasyah kaler kelabu..lain dr Kak Ellya & Abang Wafi nye..nyata sungguh la papa maksudkan baby qasyah more ikut mama..almaklumlaa mama kan gegelapp gitu kann..Pic qasyah diriba 'tok' belah papa..


Tapi makin lama makin cerah sikit..apa2 pon tang sepetnye ala2 layu gitu ikut mama la tuh..satu bintang utk mama,,ting***

Suka menghisap apa saja yang ada walau tgn beliau sendirikk.. Baby qasyah belum diberi makanan lagi..minum susu ibu + anmum 1 jer..tggu umo 6 bulan baru bleh makan yer..

You Might Also Like

2 love this entry