=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Aku dan Handphone Baru.. UPDATED!!

By 12:21 PM ,


Tahun baru yang agak menyeronokkan kali ini sebabnya huhuhu..dapat handphone baru pemberian mySayang..thanks a lot dear
susah2 jer belikan mama handphone canggih nih..***hug2****bagus la papa nih cepat bertindak, sekali dua report kata h/p mama problem dah belikan yg baru..so far terlalu pueh hatinyoo dapat hp baru nih cuma ada lah sikit2 papa kena settingkan dulu..dulu2 mama pakai hp nokia E72 macam nih..

Comelkan hp lama mama..beli tahun 2010 harga time mahal lg..RM990++ ( kalu x silap)..waranty nye dh pon xpired ..igt kalu rosak skit2 boleh lah hantar balik..alahhh papa kan baik hati..kite tukaa hp baru jelah..huhuhu ( xcited gila la nih)..masalah hp nih x de la teruk sgt..kalu time nak buat call out @ call in..kenkadang kita x dengar suara pemanggil atau pemanggil yg x dengar sore kita..jerit berapi pon x guna yer..buat hujan basah jer hp akak gituh..satu lagi kadang hp nih asik hang x pasal2..msg x masuk, lepas tuh siap voicemail lagi tuh..walhal h.p on ok jer..bila dh sedar cuba off hp pastuh bukak balik..mak kauu berebut2 msg masuk..salah sape nih..bisnes juta2 x masyukk la camnih kalu hp x available..hihihi..so alasan2 yg mama bagi nih menjadi jgk..dan papa dengan baik hatinya hadiahkan lah sejibikk hp nih..

Gadget baru aka buah hati baru*iPhone 4s*



fungsinya macam Ipad2 jgk..versi kecik..boleh donlot mcm2 asalkan ada internet access..sungguh comel & sesuai sekali ngn mama..cuma masalah besornyee..mama pakai celcom prepaid..x bes la kalu nk gunapakai semua application yg canggih2 tuh..baik pakai nokia biasa kalu simcard x leh line tenet kan..papa janji nk usahakan reg.celcom + internet access..kalu boleh unlimited yer..huhu siap demad lagi tuhh..

Baru terima dari DHL ... beli online terus dr Apple Store . rege RM2199 sahaja .






Untuk sementara waktu nih pa + ma terpaksa sorokkan gajet baru mama nih sbb anak mama sorang tuh "iPAD Maniac"..kalu dh dio tauu mama ada iPAd *kecik*..sebok la nk tuka ngn Ipad2 dio plak..udah la pecah screen iPad2 dio kerjakan..sabar je laaa..


kat atas nie .. wajah terbaru iphone 4s ku ( white colour ) setelah di tempek screen protector dan juga cover case .. baru beli tadik kat Giant jer.. yg sebelah tu .. hubby punyer HTC apa ntah .. beli kat lowyat last year ...

You Might Also Like

3 love this entry