=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Demam Oh Demam..

By 2:12 PM

Salam....

Sejak kelmarin lagi badan ni rasa tak sedap je..start pagi sejuk semacam je..hari plak hujan renyai2 dengan aircond on kt opis lagi la bertambah coolll..inilah perkara yang merunsingkan mama sebb tinggal lagi 2 hari mama akan berkursus di Ipoh , Perak..time2 ni la demam On OFF..semalam balik dr opis terus mama tido dengan selimut tebal..masa ini memang dah tak berdaya lagi nak main dengan anak..sian anak2 mama..time limited gini anak2 terpaksa dilayan Papa..thanks papa sbb fahami mama seadanya..sempat telan panadol 2 biji n then tidoo...baby wafi pon tertido dengan mama sekali..mungkin penat sgt seharian main kt rumah pengasuh.

Mama terbangun tido bila rasa badan berpeluh2..kesan dr pengambilan pil td..Bila badan mula rasa makin baik..kuar je bilik tgk2 baby gal ellya pon dah tertido sekali kt depan tv..huhu..hari ini anak2 baik sgt..x buat perangai pelik2..mcm tahu2 jer mama mereka x sihat..

Malam tu mama x masak apa2 pon sbb x larat lagi..papa ok je mama buatkan maggi kari berapi + telur + bilis goreng utk alas perut kami..

Masuk keje hari ini badan maintain lagi..stat je pkl 12 p.m ke atas..mula mai selesema..kepala mula la berat semacam..badan mulai rasa x sedap balik..Uwaa..jgn la demam mai balik..lagi 2 hari nk p ipoh..Ya Allah berikan daku kesihatan yang baik dan berterusan..

Apa yang pasti plan ke Ipoh still 'on' dan mama sendiri memang try elak apa2 kes yg boleh mengganggu perjalanan kami seboleh2nya..

You Might Also Like

0 love this entry