=:: RizEyna's Family ::=

........Coretan Untuk Ellya | Wafi & Qasyah........

Si Ellia dibenarkan pulang dari Hospital ...

By 10:45 PM

Semalam ahad .. kami asyik duk ulang alik ke hospital untuk menjenguk si Ellia....mama dia perlu menyusu utk menurunkan kadar kuning ellia. dalam tengah hari tu..kami pi ..memang sedih sikit la..coz tengok si ellia nie duk asyik menangis ..rupa-rupanya ..si ellia nie kecik2 dah kena puasa dari kul 3 pagi semalam ... so tak isap susu la dia ...doc cakap dia nak cek takut2 ada apa2 apliaksi dalam badan si Ellia ... mata dia pun dah naik bengkak dek menangis ..kaki tangan semau ada kesan suntikan jarun ..wayar masukkan air pun ada ..sedih tak tertahan ..mama dia ter menangis kat situ jugak laa.... harap2 si Ellia kesayangan kami nie takde ape2 ...Insyallah ..banyakkan berdoa senantiasa .... petang tu ..kami pi lagi dan tengok si ellia dah okay sikit.. ..tak macam tengahari tadik pakai pampers sahaja duk di bawah blue light untuk hilangkan kuning ... ..si Ellia dah i pakai baju dan selimut duk tidur nyenyak baru lepas isap susu yg di beri nurse ...

Hari nie dalam tengahari hubby pi bagi susu ibu kat si Ellia ....hubby duk bz ngan keje dipejabat ...tp apapun yang penting si Ellia ...

Dalam kul 5.00 ptg dapat panggilan dari 09-6212121 ...catik no. dia ..rupanya dari hospital ..habaq mai yg si Ellia dah boleh di bawa pulang ...yuhooooo ..lega rasa dihati .. alhamdulillah si Ellia tiada apa2 ..darah tu adalah dari badan mama dia jer ...time dia menyusu tu.. ada luka2 sikit di tempat susuan itu ... :)












So balik jer terus kami pi ke hospital utk menjemput si Ellia pulang ......kedua-dua nenek dia gembira bukan kepalang dapat tengok cucu dia dah pulang .... panjang lebar plok.. wokey la.. cincau lu..... esok cuti Krismas ..... lusa kawe cuti utk pi ke JPN nak daftar nama si Ellia ... so kami sepakat nak taruk nama dia ... my lovely baby name is ...








... ELLIA IRDINA AISYA ...







Nama panggilan manja ... ELLIA

You Might Also Like

0 love this entry